• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Üniversiteli Gönüllü İşçiler Fidan dikti

10/12/2021

Üniversiteli Gönüllü İşçiler Fidan dikti

     Vize Meslek Yüksekokulu’nda oluşturulan “Kırklareli Üniversitesi Gönüllü İşçiler Kulübü” farklı bir etkinliğin altına imza atarak, “Engelsiz bir dünya için hep birlikte geleceğe nefes olalım” projesi kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi.
     Kırklareli Üniversitesi Gönüllü İşçiler Kulübü “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” ve “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” münasebetiyle 60 öğrenci ve Vize Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin katılımıyla Vize Akıncılar Köyü Ormanı’nda 150 adet çam fidanı dikimi gerçekleştirdiler. 3 Aralık 2021 Cuma Günü düzenlenen etkinliğe öğrencilerle birlikte kulübün akademik danışmanı Öğr. Gör. M. Hakan Göde, üniversite hocaları Öğr. Gör. Ali Güray Açıkel ve Öğr. Gör. Kıvanç Uzun ile birlikte Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sultan Duygu Haciev katıldı.
     Keyifli anların yaşandığı etkinliğin ardından Kırklareli Üniversitesi Gönüllü İşçiler Kulübü üyeleri, rehabilitasyon merkezine, hocalarına, katkılarından dolayı Vize Orman İşletme Şefliğine ve ayrıca vasıta konusunda desteklerini esirgemeyen Vize Belediyesine teşekkürlerini sundular.- Nihat Demirel
230 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN