• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bülent Türker, Kızılay ile birlikte çocukları mutlu etti

10/12/2021

Bülent Türker, Kızılay ile birlikte çocukları mutlu etti

     İlçemizin tanınmış hayırseverlerinden olan Bülent Türker, iyice yaklaşan soğuk havalar öncesinde çocuklara bot ve mont dağıtımı gerçekleştirdi.
     Geçtiğimiz hafta Vize ve köylerinde bulunan 350 çocuğa mont ve bot alıp dağıtan hayırsever Bülent Türker, bu haftada Vize Kızılay’ı ile birlikte 300 çocuğu mutlu etti. Kızılay tarafından iç çamaşır ve giyimleri karşılanan çocuklara, Bülent Türker de bot ve montlarını dağıttı.
     Vize  Kızılay Başkanı Beytullah Arda; Hemşerimiz Bülent Türker ile birlikte bizler ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kazak, tişört ve giyimlerini karşıladık. Bülent Türker ise bot ve montlarını karşıladı. Çok güzel bir etkinliğe imza attık. Birlikte çalışmalarımız devam edecek” dedi.
     Hayırsever Bülent Türker ise yaptığı açıklamada; “20 gündür sadece Vize’de değil, Türkiye’nin birçok yerine kolilerle ayakkabı bot ve mont gönderdik. İhtiyaç sahiplerini mutlu etmek hele hele çocukları sevindirmek çok güzel. Yardımlarımız devam edecek. İnsanlarımız duyarlı olmalı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmalılar” dedi.- Özlem Sezen
190 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN