• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Vize’deydi

İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Vize’deydi

     Küçükyaylaspor kulübünün davetlisi olarak Vizeye gelen il hakem kurulu, ilçemizdeki spor kulüplerini bilgilendirdi.
      Dün Vize’ye gelen İl Hakem Kurulu Başkanı Haluk Demireli ve ekibi, saat 18.00’de Vize Belediyesi Nikâh salonunda bir toplantı düzenledi. Küçükyaylaspor, Vize Acarspor, Kıyıköyspor ve Çakıllı Gençlerbirliğispor kulüplerin temsilcilerinin katıldığı toplantıda, kulüplere yeni kurallar hakkında eğitici bilgiler verildi.
     Bilgilendirme toplantısında yeni değişen oyun kuralları, corona önlemleri ve sahada alınacak önlemler slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara anlatıldı. Son bölümde ise hakemler ile karşılıklı soru cevap şeklinde kulüplerin beklentileri dile getirildi.
COVİD-19 AMATÖR KÜMELERİ BİRLEŞTİRDİ
     Koronavirüs Covid-19 nedeniyle kulüplerin yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bu yıl 1. ve 2. Amatör kümeler birleştirildi. Masrafların azaltılması amacıyla Vize takımları aynı grupta toplanırken, A grubunda yer alan takımlarımız ilk hafta maçlarını geçtiğimiz hafta sonu oynadılar.
     Vize Acarspor, Kıyıköyspor, Küçükyaylaspor, Çakıllı Gençlerbirliğispor, Demirköyspor, Kırklareli Kayaspor, Eriklerspor ve Kofçaz Serhatspor’un yer aldığı 1. Amatör A grubunda ilk hafta maçlarında şu sonuçlar alındı.
     Kırklareli Kayaspor (0) – Kıyıköyspor (5), Çakıllı Gençlerbirliğispor (5) – Küçükyaylaspor (0), Demirköyspor (1) – Vize Acarspor (0), Eriklerspor (2) - Kofçaz Serhatspor (1)
     Önümüzdeki Pazar günü tüm takımlarımız Vize sentetik sahada 2. hafta maçlarını oynayacaklar. Bu maçlarda Küçükyaylaspor -  Vize Acarspor ile Kıyıköyspor – Demirköyspor ile Çakıllı Gençlerbirliğispor – Kofçaz Serhatspor ile karşılaşırken, grubun diğer maçı ise Eriklerspor ile Kayaspor arasında oynanacak.- Özlem Sezen
416 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN