• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı’ya Doğalgaz ve Çim saha müjdesi

26/11/2021

Çakıllı’ya Doğalgaz ve Çim saha müjdesi

     Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram geçtiğimiz hafta gitmiş olduğu Ankara’dan müjdeli haberlerle döndü.
     Son günlerde eski askeri arazinin sanayi alanı olarak ayrılması ve çevre yolu çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmeye başlayan Çakıllı beldesine şimdi de doğalgaz ve çim saha müjdesi geldi. Kırklareli milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Bayram, yapılan görüşmelerin ardından iki önemli yatırımın planlanmasına başlandığını belirtti.
     Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Bayram; “Beldemize kazandırmayı planladığımız doğalgaz nimeti nihayet en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulmuş olacak. Bununla ilgili planlama çalışmaları başlamış olup, tüm vatandaşlarımıza bu büyük hizmeti sunmuş olacağız. Beldemize doğalgaz taşıma sistemi ile değil hat döşemesi yapılarak verilecektir” dedi.
       Açıklamasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda beldenin futbol sahasının da projelendirilerek sentetik sahaya dönüştürülmesinin kararlaştırıldığını sözlerine ekleyen Başkan Bayram, böylece sporseverlerin, gençlerin ve spor kulüplerin daha sağlıklı bir ortamda faaliyetlerini yürütebileceklerini sözlerine ekledi.  
     Belediye Başkan, Bayram, Çakıllı’ya yapılacak olan yatırımların her aşamasında desteklerini esirgemeyen milletvekili Selahattin Minsolmaz’a da kendisi ve Çakıllı halkı adına şükranlarını sundu.- Nihat Demirel
 
664 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN