• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize’li Ata’mızın Huzurundaydı

12/11/2021

Vize’li Ata’mızın Huzurundaydı

     Vize Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 83.yıldönümü dolayısıyla Ankara iline gezi organize etti.
     2019 yılında 5 otobüsle gidilen ancak 2020 yılında pandemi nedeniyle gidilemeyen Ankara’ya bu yıl 10 Kasım’a özel ilçemizden 6 otobüs kaldırıldı. Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde belediye önünde toplanan 300 kişi büyük bir heyecanla Ankara yolculuğuna başladı. 06 Kasım’da 6 otobüs ile başlayan Ankara programına, Belediye Başkanı Ercan Özalp ve eşi de katıldı.
      Gezi programında ilk olarak Anıtkabir ziyaret edildi. 2 saat süreyle ziyaret edilen Anıtkabir’de duygular adeta gözyaşı oldu aktı. Yoğun duyguların yaşandığı Anıtkabir ziyaretinin ardından 1. ve 2. meclis binaları ile Ankara Kalesi gezildi. Her otobüse 1 rehberin eşlik ettiği gezide son olarak tarihi Hamamönü ziyaret edilerek Belediye tarafından verilen akşam yemeği yenildi.
     Daha sonra çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından gezi programı sona ererken, katılımcılar bu güzel ve anlamlı gezi organizasyonu için Başkan Özalp’e teşekkürlerini iletti.- Sevil Demirel
583 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN