• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizespor’da belirsizlik sürüyor

12/11/2021

Vizespor’da belirsizlik sürüyor

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) Vize sporumuza yaramadı. Büyük hayallerle başladığımız BAL ligi heyecanımız önceki yıl Covid-19 salgını nedeniyle yarıda kalırken, bu yıl ise maddi imkânsızlıklar nedeniyle yönetim kurulunun istifasının ardından sadece haftalık programlarda telaffuz edilen bir isimden ibaret kaldı.
BEKLENEN OLMADI
     Yönetim kurulu olmaması nedeniyle futbolcu transfer ve işlemlerinin yapılamamış olması nedeniyle ilk maçında Tekirdağspor maçına çıkamayan Vizespor, ikinci hafta maçında da Babaeskispor deplasmanında yer almadı. Evinde oynaması gereken Uzunköprüspor maçında da hükmen 0-3 yenik sayılan takımımızın, BAL ligindeki bu yılki geleceği de belirsizliğini koruyor.
TARAFTARLAR İSYANDA
     Yağmur, çamur demeden Vizespor’un her maçına giden ve takımlarını BAL liginde izleme hayaliyle yanıp tutuşan taraftarlar da artık umutlarını kesmeye başladı. Önceki yıllarda Kırklareli, Lüleburgaz ve Babaeski gibi maddi imkânları yüksek olan takımlar karşısında alınan başarılı sonuçlarla şampiyonluk şarkıları söylemeye alışık olan Vizespor taraftarları, hayallerini süsleyen BAL liginde olan takımlarını izleyememenin verdiği üzüntü ile adeta isyandalar.
ÇANTADA 3 PUAN
     Yıllarca oynadığı futbol ile rakiplerini imrendiren, ateşli taraftarı ile deplasmanlarda dahi kendi evindeymiş gibi oynayan Vizespor, şu sıralar rakiplerinden çantada 3 puan muamelesi görüyor.
     Yazımızın başlığında da belirttiğimiz gibi Vizespor’da belirsizlik sürüyor. Maddi imkansızlıklar koskoca bir çınar olan Vizespor’u adeta yıkıyor. Taraftarlar Vizespor’a sahip çıkan bir babayiğit bekliyor. Umut ediyor, hayal kuruyor.- Nihat Demirel   
161 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN