• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Başkan Özalp, Şehit Aileleri ile Kahvaltıda buluştu

05/11/2021

Başkan Özalp, Şehit Aileleri ile Kahvaltıda buluştu

     Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçemizin Kurtuluşu'nun 99. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen kahvaltı programında gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi.
     Geçtiğimiz Pazar günü sabahı Seyir Kahvaltı ızgara’da gaziler ve şehit aileleri ile buluşan Belediye Başkanı Ercan Özalp, yaptığı konuşmada; gazilerimiz ve şehit ailelerimiz bizim her şeyimizdir. Bugün rahat bir şekilde uyuyabiliyorsak onların sayesindedir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.
Başkan Özalp Bulgaristan Milletvekilini ağırladı
     14 Kasımda Bulgaristan’da yapılacak olan genel seçimler için, Vize’ye ziyarete gelen Bulgaristan Milletvekili, Belediye Başkanı Ercan Özalp tarafından ağırlandı.
     Seçimler nedeniyle ilçemize gelen ve oy kullanacak olan vatandaşlarla görüşen Hak ve Özgürlükler Partisi Burgas Milletvekili Sevim Ali, beraberindeki Burgas İl Başkanı ve Dernek Başkanları ile birlikte Başkan Özalp ve Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercan Özalp, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.- Özlem Sezen
189 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN