• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

18 Arıcıya 90 Kovan dağıtıldı

29/10/2021

18 Arıcıya 90 Kovan dağıtıldı

​     26 Ekim 2021 Salı günü düzenlenen programla Vize’de bulunan 18 arı üreticisine 90 adet polen tuzaklı arı kovanı dağıtıldı.
     Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından %100 hibe destekli olarak finanse edilen 'Polen Tuzaklı Arı Kovan Dağıtım  Projesi' kapsamında Vize ilçesi ova köylerinde arı kovanı dağıtımı gerçekleştirildi. Proje kapsamında; Vize Tarım Kredi Kooperatifinden temin edilen toplamda 90 adet arı kovanı, Arıcılık Kayıt Sistemine kayıtlı olan 18 üreticiye dağıtıldı. Dağıtım törenine İlçemiz Kaymakamı  Elif Canan Tuncer, Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri, Vize Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü ve  arı üreticileri katıldı.    
     Programda konuşan ve üreticilere hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan AKSOY, "Proje ile ilimizde arıcılık faaliyetlerinin gelişmesine katkı da bulunarak, İlimiz balının ülke çapında bir marka haline gelmesi için çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Dağıtılan yeni kovanlar ile hem arı ürünlerinde çeşitliliğin ve üretimin artmasını hem de üreticilerimizin gelir düzeyini yükseltmeyi amaçlıyoruz. " ifadelerini kullandı.- Sevil Demirel
467 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN