• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Pazartesi Günü Vize’nin Kurtuluşunun 99. Yıldönümü

29/10/2021

Pazartesi Günü Vize’nin Kurtuluşunun 99. Yıldönümü

     Vize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü kutlamaları, 1 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 09.30’da tören alanındaki Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başlayacak.
     Edirne Belediyesi Bando Takımı eşliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından saat 10.30’de okulların tören alında yerlerini almaları ile birlikte kutlama programı başlayacak. Programda ilk olarak Kurtuluş Kızı'nın sembolik olarak kurtarılması canlandırılacak. Saat 10.40’ta Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve Kurtuluş Kızı tören birliklerinin, okulların, kurum ve kuruluşların ve halkın Kurtuluş gününü kutlayacak.
     Belediye Başkanı Ercan Özalp’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşması, öğrencilerin şiirleri okuması ve GENKAD Halk Oyunları Gösterisi ile devam edecek kutlama program, Yıldız Trakya Doğa ve Sanat Grubu Paramotor gösterisi ve Edirne Belediyesi Bando Takımı Eşliğinde yapılacak olan geçit töreni ile son bulacak.
Gece Fener Alayı ve Konser
      1 Kasım Vize’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıldönümü kutlamaların gecesinde ise Fener alayı düzenlenecek. Saat 19.30’da Vize Belediyesi önünden başlayacak olan fener alayı, tören alanında son bulacak. Burada ise Vizeli’leri Grup Kolpa konseri karşılayacak.- Özlem Sezen
   
232 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN