• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Sergen, Pazarlı, Kıyıköy ve Soğucak’ta Trafik kazası

08/10/2021

Sergen, Pazarlı, Kıyıköy ve Soğucak’ta Trafik kazası

     Hafta sonu yağışlı hava ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
     Edinilen bilgilere göre;  02 Ekim 2021 günü saat 13.00 sıralarında, Sergen beldesi istikametinden Vize’ye doğru seyir halinde olan M.B. adlı vatandaşın kullandığı çekici tır, dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazada yaralanarak Vize Devlet hastanesine kaldırılan araç sürücüsü, sevk edildiği Lüleburgaz Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.
     Bir başka kaza ise 02 Ekim 2021 günü saat 14.00 sıralarında, Pazarlı köyü yakınlarında meydana geldi. Kullandığı dağıtım aracı ile Pınarhisar ilçesi istikametinden Vize’ye doğru seyir halinde olan S.T. adlı vatandaş,  havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Kazada yaralanan araç sürücüsü S.T. ve yolcu olarak bulunan E.B.G. adlı vatandaş yaralandı. Yaralılar Vize Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.
     Kıyıköy Beldesinde ise 03 Ekim 2021 günü saat 15.15 sıralarında, kullandığı aracı ile seyir halinde olan R.A.Ç. adlı vatandaş, Kıyıköy-Saray karayolunun 7. Kilometresinde keskin virajı alamayarak karşı şeritten gelen M.Ö. adlı vatandaşın kullandığı araca sol kapı tarafından çarptı. Kazada yaralanan R.A.Ç. adlı sürücüye, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından müdahale edildi.
    Bir diğer kazada ise iki kişi yaralandı. 03 Ekim 2021 günü saat 13.15 sıralarında kullandığı motosiklet ile Pınarhisar istikametinden Vize’ye doğru seyir halinde olan M.K. adlı vatandaş, kullandığı motosikletin direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü ve yolcu olarak bulunan S.M.K. adlı vatandaş, Vize Devlet hastanesine sevk edildi. (Asayiş)
516 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
NECDET TEZCAN