• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı çevre yoluna kaldırım

08/10/2021

Çakıllı çevre yoluna kaldırım

     Yaklaşık 6 ay önce yapım çalışmaları başlatılan Çakıllı çevre yolunda ekipler aralıksız çalışarak yol alt yapısında sona geldi. 
     Kırklareli – Saray arası yol yapım çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Saray ilçesi istikametinden gelen ve Çakıllı beldesine 2 kilometre kala eski askeri arazi önünden ayrılarak duble yol şeklinde başlayan, beldeyi dışarıdan dolaşarak beldenin Vize çıkışında bulunan benzinliğin arka kısmından devam ederek Evrenli köyü yol ayrımından Vize yoluna bağlanan yolda şimdi de yaya kaldırımları yapılıyor.
     Bir süre önce ilk alt geçidin tamamlanarak kullanıma açılmasının ardından bir diğer alt geçit çalışmalarında da sona yaklaşan ekipler, yolun asfalt öncesi çalışmaları tamamlanan bölümlerinde yaya kaldırımı çalışmalarına başladılar. Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ın talebi üzerine onaylanarak projeye eklenen kaldırım yapım çalışmaları yolun her iki yakasına da uygulanacak. Böylece çevredeki diğer çevre yollarından farklı olarak Çakıllı çevre yolunda vatandaşlar yaya yollarını kullanarak ta ulaşım sağlayabilecek.- Nihat Demirel
 
673 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN