• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

"RENKLER VİZE’Yİ ANLATIYOR” ADLI BOYAMA KİTABI BASKIYA HAZIR

17/09/2021

"RENKLER VİZE’Yİ ANLATIYOR” ADLI BOYAMA KİTABI BASKIYA HAZIR

     Namık Kemal Ortaokulu öğretmenleri tarafından 3 aylık bir çalışmanın ardından “Renkler Vize’yi anlatıyor” adlı boyama kitabı hazırlandı.
     İlçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer ve Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir önderliğinde Namık Kemal Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Berna Sağlam, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmeni Arzu Nayman ve Türkçe öğretmeni Fatih Çodar tarafından ilçemizin tarihi-turistlik mekanları, doğal güzellikleri ve kültürünü tanıtmayı amaçlayan “Renkler Vize’yi Anlatıyor” adlı boyama kitabı hazırlanıyor. Üç aylık bir çalışma sonucunda hazırlanan boyama kitabının önümüzdeki günlerde basımı yapılacak.    
     Ekim ayı içerisinde ilçemizde bulunan ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine dağıtımı gerçekleşecek olan kitap, ülke genelinde de başta Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 957 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecek. Bu proje ile Vize’nin tarihi-turistlik mekânları, doğal güzellikleri ve kültürünün tanıtılması ve özellikle de çocuklarımızda bu konuda bir bilinç oluşturulması amaçlanıyor.- Nihat Demirel
170 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN