• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bağlar Caddesi hak ettiği görünüme kavuşuyor.

10/03/2021

Bağlar Caddesi hak ettiği görünüme kavuşuyor.

     Yaklaşık 25-30 yıldır herhangi bir çalışma yapılmadığı için yol boyu kaldırımları dahi bulunmayan ilçemizin en gözde caddelerinden biri olan Bağlar Caddesi hak ettiği görünüme kavuşuyor.
     Vize Belediyesi tarafından Bağlar Caddesinde kısa süre önce başlatılan kaldırım yapımı ve kilit taş döşeme çalışmalarında ekipler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Özellikle kaldırım olmaması nedeniyle yıllardır ana caddenin araç parkı yoğunluğunun kaydığı ve çirkin bir görünüm oluşturduğu caddede, son yapılan doğalgaz çalışmaları da yolun aşırı şekilde bozulmasına neden olmuştu. Yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra gazetemiz bitişiğindeki boş alanda da düzenleme yapacak olan belediye, otogar çıkışında ve Kıyıköy yolu üzerinde bulunan gözde alanı hem yeşillendirecek, hem de dinlenme alanı haline getirecek.    
     Çalışmalarla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Ercan Özalp; halkımızın talep ve isteklerini dikkate alarak bu çalışmaları başlattık. Kaldırım çalışmasının ardından ilçemizin en işlek caddelerinden olan Bağlar Caddesi üzerinde gerçekleştirilen doğalgaz yapım işi nedeniyle bozulan yol üzerinde 2500 m2 kilit taş döşeyerek çevre düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Yolun yenileme çalışması tamamlandıktan sonra halkımızın iyi günlerde kullanmasını diliyorum. Daha güzel, daha yaşanılır bir Vize için çalışmalarımız artarak devam ediyor” dedi.- Nihat Demirel
167 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN