• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Milletvekili Minsolmaz, yeni doktor atamalarını duyurdu

03/09/2021

Milletvekili Minsolmaz, yeni doktor atamalarını duyurdu

     Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 100. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü kurası ile Kırklareli’ne gelecek doktorlar, branşları ve sayıları konusunda bilgi verdi.
      Milletvekili Minsolmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kırklareli’ne devlet hizmet yükümlüsü olarak 79 hekim ve uzman hekim geldiğini belirterek, “ilimize hayırlı olsun” dedi.
     Sağlık Bakanlığı 100. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında çekilen kura sonuçlarına göre; Vize Devlet Hastanesine 1 Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve 8 Pratisyen Hekim, Vize 41. Komando Tugay Komutanlığına 8 Pratisyen Hekim, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 Plastik Cerrahi Uzmanı ve 15 Pratisyen Hekim. Lüleburgaz Devlet Hastanesine 1 Kardiyoloji Uzmanı ve 8 Pratisyen Hekim, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 Pratisyen Hekim, Babaeski Devlet Hastanesine 1 Fizik Tedavi ve Rehb. Uzmanı, 1 Anestezi ve Reanm. Uzmanı ve 7 Pratisyen Hekim,  Pınarhisar Devlet Hastanesine 11 Pratisyen Hekim, Demirköy İlçe Devlet Hastanesine 3 Pratisyen Hekim. Merkez Toplum Sağlığı Merkezine 1 Aile Hekimliği Uzmanı ve 1 Pratisyen Hekim, Pınarhisar Toplum Sağlığı Merkezine 1 Pratisyen Hekim, Kırklareli 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 1 Pratisyen Hekim. 55. Mekanize Tugay Komutanlığına 2 Pratisyen Hekim, Lüleburgaz 65 Mekanize Tugay Komutanlığına 2 Pratisyen Hekim, Babaeski 1. Tugay Kom’lığına 4 Pratisyen Hekim olmak üzere ilimize 5 Uzman Hekim kadrosu ve 74 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 79 Hekim kadrosu tahsis edildi.
      Milletvekili Selahattin Minsolmaz atamalar nedeniyle Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.- Nihat Demirel
 
180 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN