• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Küçükyayla’da uyuşturucu operasyonu

03/09/2021

Küçükyayla’da uyuşturucu operasyonu

     İlçemiz Küçükyayla Köyü Değirmendere mevkiinde, 31 Ağustos 2021 günü saat 18.00 sıralarında İl J.K.lığı 1. Jasat Timi Koordinesinde düzenlenen operasyonda, hint keneviri bitkisi ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
     Edinilen bilgilere göre; Alınan duyum üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Vize Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına ile G.Ö. isimli şahsın arazi üzerinde bulunan bağ evi ve arazisinde arama gerçekleştirdi.
     Yapılan aramada bağ evine ait bahçenin içerisinde etrafı çeşitli ağaçlar ve çalılar ile çevrili bir vaziyette 19 Kök yaklaşık olarak 2 metre uzunluğunda hasat olmaya yakın Kenevir Bitkisi tespit edildi. Bağ evinin içerisinde yapılan aramada sökülmüş 1 kök yaklaşık olarak 2 metre uzunluğunda Kenevir bitkisi, 50 gram kubar esrar ve sarımında kullanılan 1 paket sigara kâğıdı, uyuşturucu içiminde kullanılan 1 adet pet şişe ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan hortumlu cam fanus ele geçirildi.
     Ele geçirilen maddeler muhafaza altına alınırken, şüpheli hakkında “Uyarıcı veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan adli işlemlere başlatıldı.- Nihat Demirel (Asayiş)
 
291 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN