• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU, “ VİZE’DEN İKTİDARA VİZE YOK”

03/09/2021

MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU, “ VİZE’DEN İKTİDARA VİZE YOK”

    Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, TBMM’nin çalışmalarına ara vermesinin ardından seçim bölgesinde başladığı saha çalışmaları kapsamında; 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü Vize’de üçüncü gün çalışmalarını gerçekleştirdi.
   Gün boyunca Vize İlçemiz esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili, çözüm önerilerini anlattı. Yaptığı ziyaretlerle ilgili bir basın duyurusu yayınlayan Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu şunları söyledi;
     “Ziyaret ettiğimiz Vizeli hemşerileriz üzgün, esnafımız çaresiz, kiminle konuşsak iktidarın kendilerini yalnız bıraktıklarını, sahip çıkmadıklarını ifade ediyorlar.
     Herkes ağız birliği etmişçesine sandıkta görüşeceğiz diyor.
     Bir yandan pandemi bir yandan da ekonomik sıkıntılar vatandaşlarımızın hayatını zorlaştırırken hiç sıkılmadan utanmadan elektrik şirketleri Saray'dan yeni zam oranı için onay almak için kulis yaptıklarını duyuyoruz.
   Yaşadığımız tüm sıkıntıları biraz olsun azaltacak tedbirler alması gereken hükümet bırakın tedbir almayı, elektrik faturasında halka destek vermeyi yeni zamların önünü açmayı planlıyor.
Hükümet artık aklına başına alıp esnafın çiftçinin, üreticinin temel girdisi olan elektrik doğalgaz, su gibi temel ihtiyaçların fiyatlarını düşürmeli, vatandaşlarımızı sıkıntılı dönemde biraz olsun nefes almasını sağlamalıdır.
    Yönetemeyen, yorgun ve çaresiz kalmış AKP iktidarına artık vatandaş vize vermiyoruz diyor, değişim zamanın artık geldiğini ifade ediyor. Vize’den iktidara vize yok. Umudun ve çözümün adresi CHP’dir diyoruz” dedi.- Sevil Demirel
265 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN