• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE FESTİVALLERİ SEVİYOR

03/09/2021

VİZE FESTİVALLERİ SEVİYOR

     Vizeli’ler tarafından her yıl sabırsızlıkla beklenen 13. Tarih ve Kültür Festivali geçtiğimiz hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri büyük bir coşkuyla düzenlendi.
     Müziğinden sanatçısına, pazarından seyyar satıcısına, yeme içme yerlerinden tanıtım stantlarına kadar bir çok bileşeni içerisinde barındıran 26 Ağustos 2021 Perşembe günü başlayan ve gecenin sanatçısı olarak Simge Sağın’ın sahne aldığı ilk gece programının ardından festivalin ikinci ve üçüncü geceleri de büyük bir kalabalığa sahne oldu. Demet Erdem'in sunuculuğunu üstlendiği ikinci gecede Grup Berdush, Bahar Gelir ve Esra Sezer konserlerinin ardından sahne alan Zakkum birbirinden güzel şarkılarıyla festival alanında coşku dolu anlar yaşattı..
KAPANIŞ GECESİ MUHTEŞEMDİ
     Festivalin son akşamı ise alanda adım atmaya dahi yer kalmayacak derecede bir kalabalığa sahne oldu. İlk olarak RACA Hip Hop grubu sahne aldı. Ardından Burcu Demirtaş ve Derya konserleri gerçekleşti. Sunuculuğunu Ece Ronay'ın üstlendiği son gece programında gecenin sanatçısı olarak ise Bilal Sonses sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarla alanda bulunanlara coşku dolu anlar yaşatan Sonses’e Vizeli’lerde eşlik etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası dolayısıyla alanda bulunanlara Türk Bayrağı dağıtıldı.- Sevil Demirel
 
197 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN