• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı’da tarla yolları düzenlendi

27/08/2021

Çakıllı’da tarla yolları düzenlendi

     Nitelikli tarım ürünlerinin elde edildiği ilçemiz Çakıllı beldesinde belediye, kısa süre önce başladığı çalışmalarla 8 kilometrelik tarla yolunu düzenledi.
          Beldedeki tarla yollarının iyileştirilmesi amacıyla uzun zamandır planlamalar yapan belediye, eline geçen imkânı iyi değerlendirerek bin kamyon yol malzemesini tarla yollarına serdi.
    Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Bayram; İyileştirilen yolların yılın 12 ayı sorunsuz olarak kullanılabileceğini belirterek şunları söyledi;
     “Böyle bir çalışma yapmayı uzun zamandır planlıyorduk. Bunun için de en iyi mevsim olan buğday hasadı ile ayçiçeği hasat zamanı arasında kalan kısa süreyi değerlendirmek zorundaydık. Bu kadar kısa sürede belediye imkânları ile bu hizmeti yapmamız elbette olanaksızdı. Ancak bu yıl bu ömürlük hizmeti yapmak için karşımıza bir fırsat çıktı.
     Çakıllıda yapımı devam eden çevre yolu ekiplerinin belediyemize yapmış oldukları büyük destekle, sekiz kilometrelik tarla yollarına yaklaşık bin kamyon önce kaba, ardından ince malzeme çekerek örnek nitelikte yollarımızı çiftçimizin hizmetine sunduk. Vatandaşlarımızın sorunsuzca dört mevsim tarlalarına ulaşımını sağlayacak ve nesiller boyu kullanılacak bu hizmetin gerçekleşmesini sağlayan Akatlar inşaatın tüm yetkililerine ve çalışanlarına şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.- Sevil Demirel
208 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN