• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BAĞLAR CADDESİNDE DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR

20/08/2021

BAĞLAR CADDESİNDE DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR

     Vize Belediyesi, kısa süre önce doğalgaz hattı çalışmaları tamamlanan Evren Mahallesi Bağlar Caddesinde kaldırım, yol ve çevre düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor.
     Uzun yıllardır herhangi bir çalışma yapılmadığı için kaldırım dahi bulunmayan Bağlar Caddesinde kısa süre öncesinde başlatılan kaldırım çalışmaları hafta içerisinde hız kazandı. Çifçiler gıda önünden başlayarak Ecem Büfe önüne kadar olan yolda çift taraflı kaldırım düzenlemesi yapılarak tamamlandı. Aynı çalışma kapsamında Bağlar Caddesi ile Kömürköy yolunun birleştiği yerde bulunan boş alan ise yapılan kaldırım çalışmaları ile kapatılarak park alanı olarak ayrıldı.
YOLA KİLİTLİ PARKE TAŞ DÖŞENECEK
     Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Bağlar caddesine parke taş döşenecek. Belediye tarafından daha önceden yapılan ihale ile 2500 m3 kilitli beton parke taş döşenmesi işi ihale edilmişti. Önümüzdeki günlerde ekiplerin çalışmalara başlaması beklenirken, kaldırım ve yol çalışmaları ile park düzenleme çalışmalarının ardından ilçenin en önemli caddelerinden biri olan Bağlar caddesi de ferah bir görünüme kavuşacak.- Nihat Demirel
228 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN