• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Festivalin tam programı beli oldu

13/11/2020

Festivalin tam programı beli oldu

     26-27-28 Ağustos 2021 tarihlerinde 3 gece sürecek olan Vize 13. Tarih ve Kültür Festivalinde tüm program netleşti.
     Pandemi nedeniyle aylardır sokağa dahi çıkamayan vatandaşlar, bu yıl Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri olarak programlanan festivalde yine birbirinden ünlü sanatçıları izleme fırsatı bulacak. Belediye daha önceden açıkladığı 3 günün sanatçılarının ardından tüm gün programlarını da netleştirdi.
     Buna göre; Festival açılışı 26 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’de yapılacak. Açılış töreni için belediye önünde toplanılarak Atatürk anıtına çelenk sunulacak ve saygı duruşunda bulunulacak. Edirne Belediyesi Bando takımının gösterisinin ardından kortej eşliğinde tören alanına gidilecek. Festival ateşinin yakılması ile başlayacak olan 13. Vize Tarih ve Kültür Festivalinin ilk gün programı saat 19.00’daki Vizeli yazarlar ve şairlerle söyleşi programı ile devam edecek. Kültür filmleri gösterisi ve saat 20.45’teki Yalçın Candan Pop Rock konseri ile start alacak olan müzik şöleni, saat 21.’deki Singe Sağın konseri ile doruğa çıkacak. Gecede daha sonra Didem Delen, Seher Elidar ve Demet Erdem Vizeli’lerle buluşacak.
     İkinci gün programında ise Vizeli yazar ve şairlerle söyleşi, Sakin şehrin çocuklarıyla atölye etkinlikleri ve Grup Berdush konseri ile başlayacak. Ardından Zakkum konseri ile eğlence doruklara çıkarken, Bahar Gelir, Esra Sezer ve Demet Erden söyleyecekleri şarkılarla geceyi tamamlayacaklar.
     Festivalin son gün programı da bir önceki günkü etkinliklerle başlayacak. Ardından Vize tanıtım filmi ve Raca Hip Hop Konserinin ardından gecenin ses sanatçısı Bilal Sonses sahne alacak. Burcu Demirtaş ve Derya ise kapanış öncesi seyircileri coşturacak.- Sevil Demirel
157 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN