• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye’nin 3 gün 3 gece etkinlikleri büyük ilgi gördü

13/08/2021

Belediye’nin 3 gün 3 gece etkinlikleri büyük ilgi gördü

     Vize Belediyesi tarafından geçtiğimiz Salı günü başlatılan ve 3 gün boyunca devam eden Sosyal Gelişim ve Kültür etkinlikleri dün gece tamamlandı.
   10/11/12 Ağustos’ta tarihlerinde gündüz saat 10.00-16.00 arası yazlık düğün salonun önündeki yolda çocuklara özel düzenlenen “Bu Sokakta Şenlik var” adlı çadır etkinlikleri çocuklar tarafından büyük bir ilgi gördü. 4-11 yaş arası çocuklar maske boyama, çim adam yapımı, yüz boyama ve ebru çadırları arasında mekik dokudular.
     Yine etkinlikler kapsamında 3 gün süreyle saat 17.30’dan itibaren parklarda düzenlenen kukla gösterileri de ilçede farklı bir atmosfer yarattı. İşlerinin ehli sanatçılar tarafından oynatılan Bremen Mızıkacıları, Kırmızı Başlıklı Kız ve Altın Top adlı kukla gösterileri de keyifle izlendi.
     Belediye kültür etkinlikleri kapsamında ise yetişkinler için düzenlenen Açık Hava Sinema günlerinde vatandaşlar, sıcak yaz gecelerinde dışarı çıkarak bir nebzede olsa nefes aldılar. Ellerinde çekirdekleri ile sohbetler ederek yazlık düğün salonuna gelen Vizeli’ler, belediye tarafından ücretsiz olarak dağıtılan patlamış mısırlarını alarak gecelerine farklı bir ambiyans kattılar.- Özlem Sezen
264 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
NECDET TEZCAN