• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

13. Vize Tarih ve Kültür Festivali programı netleşiyor

06/08/2021

13. Vize Tarih ve Kültür Festivali programı netleşiyor

      3 gece sürecek olan Vize 13. Tarih ve Kültür Festivalinde sahne alacak olan sanatçılarla ilgili kısa süre önce açıklamada bulunan Vize Belediyesi, festival tarihi yaklaşırken tam programı da netleştirmeye başladı.
     13. Vize Tarih ve Kültür Festivali bu yıl 26-27-28 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacak. Pandemi nedeniyle aylardır sokağa dahi çıkamayan vatandaşlar, bu yıl Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri olarak programlanan festivalde yine birbirinden ünlü sanatçıları izleme fırsatı bulacak. Belediye daha önceden açıkladığı 3 günün sanatçılarının ardından programın altını da doldurmaya başladı.
     Bu yılın ilk gecesi olan Perşembe gecesi programında “miş miş” adlı şarkısı ile gönüllere taht kuran Simge Sağın sahne alırken, aynı gece O Ses Türkiye yarışmasının yarı finalisti Didem Delen ile birlikte Seher Elidar ve Demet Erdem’de seslendirecekleri şarkılarla geceyi renklendirecek.
     Cuma günü olan ikince gece programında ise Grup Zakkum’un yanında, Bahar Gelir, Esra Sezer ve Demet Erdem Vizeli’lere unutulmaz bir gece yaşatacak.
     Son gece programında ise özellikle gençlerin yakından tanıdığı Bilal Sonses ile birlikte Burcu Demirtaş ve Derya Vizeli’lerle birlikte olacak. Festival sunuculuğunu ise Ece Ronay yapacak.- Özlem Sezen
224 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN