• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE 13. TARİH VE KÜLTÜR FESTİVALİ 26-27-28 AĞUSTOS’TA

16/07/2021

VİZE 13. TARİH VE KÜLTÜR FESTİVALİ 26-27-28 AĞUSTOS’TA

     Koronavirüs Covid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan 13. Vize Tarih ve Kültür Festivali bu yıl 26-27-28 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacak.
     Pandemi nedeniyle aylardır sokağa çıkma yasakları, kapalı olan işyerleri, kısa çalışma ve evden çalışma şeklindeki uygulamalarla sosyal hayattan iyiden iyiye kopan vatandaşlar, Vize Belediye’sinin aldığı festival kararı ile sevindiler. Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte günden güne hareketlenmeye başlayan yaşantımız, 13.’sü düzenlenecek olan festival ile yeniden renklenecek.
     Festival ile ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan ÖZALP; “Pandemi dolayısıyla geçtiğimiz yıl festivalimizi maalesef ki gerçekleştiremedik. Aralık ayı meclis toplantısında 2021 Yılı 13. Vize Tarih ve Kültür Festivali’nin tarihini belirlemiştik. İçinde bulunduğumuz normalleşme süreci ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler dolayısıyla bu yıl festivalimizi gerçekleştirme kararı almış bulunmaktayız. 26-27-28 Ağustos 2021 tarihlerinde Vizeli’ler yine muhteşem bir festivale hazır olsunlar” dedi.
     Bu yıl Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri olarak programlanan festivalde yine birbirinden ünlü sanatçılar bizlerle olacak. Özellikle “miş miş” adlı şarkısı ile gönüllere taht kuran Simge Sağın ilk gece programında sahne alarak, “üzülmedin mi, sevmek yüzünden, yankı ve öpücem” adlı şarkılarını Vizeli’ler için söyleyecek.
     Cuma günü olan ikince gece programında ise grup zakkum Vizeli’ler için sahne alacak. “Hatıran yeter, ben ne yangınlar gördüm, bütün şarkılar biter ve gökyüzünde” adlı şarkıları ile dinleyenlerinin gönlünde taht kuran grup, festival ateşini iyice alevlendirecek.
     Son gece programında ise özellikle gençlerin yakından tanıdığı bir isim sahne alacak. Arabesk, pop ve hip hop tarzı şarkılarını seslendirecek olan Bilal Sonses, “içimdeki ses, inatçı keçi, sevme, sen aldırma” adlı parçaları ile geceye damgasını vuracak.
     3 gece sürecek olan Vize 13. Tarih ve Kültür Festivalinde sahne alacak olan diğer sanatçılar ve program ise önümüzdeki günlerde netleşecek.- Nihat Demirel
56 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN