• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Tuna Gazetesi Köşe Yazarından Gazetemize ziyaret

02/07/2021

Tuna Gazetesi Köşe Yazarından Gazetemize ziyaret

     Doğup büyüdüğü yer olan Orhangazi’de yayımlanan Tuna Gazete’de Kasım 2020’den beri röportajlar ve kültür-sanata dair köşe yazıları kaleme alan Alparslan Çakır gazetemizi ziyaret etti.
      İlçemizin önemli eğitim kurumlarından VAL’de (Vize Anadolu Lisesi) psikolojik danışman olarak görev yapan arkadaşı Yasin Gedik’in davetiyle Vize’ye gelen gazeteci Alparslan Çakır, 17 Haziran Perşembe gazetemiz Vize Haber’e ziyarette bulundu. Beraberindeki Yasin Gedik ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Çakır, yazı işleri müdürümüz Nihat Demirel ile bir süre sohbet etti.
     İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Genel Gazetecilik Ana Bilim Dalı’nda Kasım 2020’de başladığı tezli yüksek lisans eğitimine devam ettiğini anlatan Çakır, gazetemizin içeriği ve yayın politikası hakkında Yazı İşleri Müdürümüz Nihat Demirel’den bilgiler aldı. Gazetemiz ile ilgili olumlu fikirler paylaşan Çakır, gazetemizi Vize’deki gelişmelerinden haberdar olmak adına ilgiyle takip edeceğini belirtti. Vize’ye 2017’de de geldiğini ve ilçenin, aradan geçen dört yıllık süre zarfında büyük gelişim gösterdiğini fark ettiğini ifade eden Çakır, “Sakin şehir statüsüne sahip ender yerleşim yerlerinden Vize’ye önümüzdeki yıllarda yeniden gelmek istiyorum. Halkın her anlamda misafirperver ve yardımsever, esnafın ise oldukça güler yüzlü olması, bu güzide ilçeye yönelik unutulmaz izlenimler edinmemde büyük etken oldu” dedi.- Özlem Sezen
249 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN