• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize Anadolu Lisesi eTwinning Ödülü

25/06/2021

Vize Anadolu Lisesi eTwinning Ödülü

     Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ulusal Destek Servisi Türkiye Koordinatörlüğü iş birliğinde 2021 eTwinning Kalite Etiketi ödül töreni gerçekleştirildi.
     VİZE HABER- eTwinning tarafından kalite etiketi ödülüne layık görülen Vize Anadolu Lisesi yönetici ve proje sahibi öğretmenleri Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. Vize Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmenlerinden Dilek BEKOĞLU YILMAZ'ın koordinatör olduğu "Nature is Calling Us" projesinin Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildiği etkinlikte, Vize Anadolu Lisesi ayrıca ikinci kez eTwinning Okulu ünvanını elde etti. Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Vali Osman BİLGİN, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN, eTwinning Ulusal Destek Servisi Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih DÖĞER, Etkinlik Yöneticisi Turan GÖRE, ödül alan okulların yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.
      Kırklareli ili bünyesinde görev yapan eTwinning il ve ilçe koordinatörlerinin katıldığı, 2018-2021 eTwinning faaliyetlerinin değerlendirildiği programda 34 öğretmenimiz 63 ulusal kalite etiketi ve 30 Avrupa kalite etiketi ile toplamda 93 ödüle layık görüldü. Bu öğretmenlerimizin çalışmış olduğu 14 okul eTwinning okulu ödülü, 10 okul ise eTwinning okul levhası ödülü ile ödüllendirildi.- Sevil Demirel 
217 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN