• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Sadık Aykanat, “Yarın seçim olsa adayım” dedi

25/06/2021

Sadık Aykanat, “Yarın seçim olsa adayım” dedi

     Bir süre önce siyaseti bırakma kararı alan deneyimli siyasetçi Sadık Aykanat, son yaptığı açıklama ile yeniden siyasete döneceğinin sinyalini verdi. Aykanat, “Yarın seçim olsa adayım” diyerek siyaset ateşini yeniden alevlendirdi.
     ÖZLEM SEZEN- Bir zamanların kurt siyasetçisi olan ancak bir süredir siyasetten uzak kalan Sadık Aykanat yeniden siyasi arenaya dönmeye hazırlanıyor. Son günlerde yaptığı açıklamalarında şu sıralar Vize’de yapılan siyasetten memnun olmadığını sık sık ifade eden Aykanat, “yarın seçim olsa adayım” diyerek dikkatleri üzerine çekti. Peki, yeniden siyasete dönecek olan Aykanat’ın hedefinde ne var?
     Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Sadık Aykanat, ilk hedef olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerini işaret etti. Önümüzdeki yıl Şubat ayında yapılacak olan seçimlerde kesin olarak adaylığını koyacağını belirten Aykanat, ‘herhangi bir partide siyaset yapmayı düşünüyor musunuz?’ şeklindeki sorumuza ise ilerleyen günlerde bu yöndeki kararını vereceğini belirterek tüm siyasi partilere de açık kapı bıraktı. Anlaşılan o ki, Aykanat’ın hedefi her ne kadar Oda başkanlığı olsa da meclis üyeliği içinde daha şimdiden yanan ışığın rengi yeşile çalıyor. Ne diyelim, bize de ‘hayırlı olsun’ denesi kalıyor.  
1443 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN