• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Başkan Özalp’ten Öğrencilere Nutuk ve Kukla Seti hediyesi

Başkan Özalp’ten Öğrencilere Nutuk ve Kukla Seti hediyesi

Başkan Özalp’ten Öğrencilere Nutuk ve Kukla Seti hediyesi
      Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçemizdeki ilkokullarda okuyan öğrencilere Nutuk kitabı ve kukla seti hediye ederek gönüllerini alıyor.
     VİZE HABER- Pandemi nedeniyle bir açılan bir kapanan okullarda öğrenciler yeniden ders başı yaparken, Belediye Başkanı Ercan Özalp’te fırsattan istifade okulları ziyaret ederek öğrencilere, Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı dönemini birinci ağızdan aktardığı Nutuk kitabı ve kukla seti hediye ediyor.
     İlk ziyaretlerini Adalet Erez İlkokulu, Arife Bekir Uğurlu İlkokulu ve Vize Anaokulu’na gerçekleştiren Başkan Özalp, öğrencilere Nutuk kitabı ve kukla seti, anaokulu öğrencilerine ise ilave olarak boyama kitabı hediye ederek sağlıklı ve güzel günler diledi.
     Program dahilinde ilçemizdeki ilkokullar ziyaret edilecek. Okul idarecileri ve öğrenciler tarafından çok beğenilen uygulama için Belediye Başkanı Ercan Özalp’e çok teşekkür edilirken, Başkan Özalp ise yaptığı açıklamada, çocuklarımız için Belediye olarak üzerlerine düşen vazifeleri yapmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.- Nihat Demirel
191 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN