• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İl Tarım ve Orman Müdürü’nden Vize Bal Üreticileri Birliği’ne ziyaret

04/06/2021

İl Tarım ve Orman Müdürü’nden Vize Bal Üreticileri Birliği’ne ziyaret

     VİZE HABER- 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü Vize’ye gelen İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Vize’de sürdürülen arıcılık faaliyetleri hakkında bilgi almak için ziyaret ettiği Vize Bal Üreticileri Birliğinde, Birlik Başkanı İsmail Sağlam ile görüştü. Görüşmede, bölgenin sahip olduğu zengin flora nedeniyle arıcılık konusunda cazibe merkezi haline geldiğini belirten İl Müdürü Aksoy,  Coğrafi İşaret Tescili alan Kırklareli Meşe Balı ve diğer balların pazarlanması için müdürlük olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vize Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail Sağlam, “ilçe tarım müdürlüğü koordinesinde ana arı yetiştiriciliği kursu açılmasının gerekliliğine işaret ederek, düzenlenecek olan kursun ardından arıcı arkadaşlar kendi ana arılarını yetiştirebilecekler” dedi.
     Program, Kömürköy Köyünde arı yetiştiricisi Erden Ekkazan'a ait arıcılık işletmesinin ziyareti ile devam etti. İl Müdürü ve beraberindeki heyet sahada incelemelerde bulunarak, propolis, polen, arı sütü gibi katma değerli ürünler üreten üreticimizin faaliyetleri ile ilgili bilgi aldılar.- Nihat Demirel
277 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
NECDET TEZCAN