• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE BELEDİYESİ’NDEN SREDETS ÇIKARTMASI

04/06/2021

VİZE BELEDİYESİ’NDEN SREDETS ÇIKARTMASI

     Vize Belediyesi, AB Projesi kapsamındaki açılış ve etkinlikler için Bulgaristan’ın Burgas ilinin Sredets İlçe Belediyesi’nin düzenlediği programa katıldı. 
     VİZE HABER- Kardeş şehirler Sredets’te buluştu. Vize Belediyesi, AB projesi kapsamında yapımı tamamlanan “Ekolojik Laboratuvar” açılışı için yaklaşık 20 kişilik ekiple birlikte Bulgaristan’ın Sredets ilçesine gitti. Belediye Başkanı Ercan Özalp ile birlikte Vize Belediyesi proje ekibinin ve meclis üyelerinin de katıldığı programda, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu da Vize Belediyesi‘ni yalnız bırakmadı.
     Belediyemiz ile Bulgaristan’ın Burgas ili Sredets Belediyesi arasındaki Avrupa Birliği Projesi, başarılı bir şekilde sürüyor. Proje çerçevesinde, 27-28 Haziran tarihlerinde Sredets İlçesinde, “Ekoloji Laboratuvarı” açılışı yapıldı.
     AB Projesi için düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yapan Sredets Belediye Başkanı İvan Javos açılışta yaptığı konuşmada; Vize Belediyesi ile örnek bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, son derece keyifli ve faydalı bir proje etkinliği nedeniyle Sredets’te buluştuklarını ve bir sonraki açılışı ise; 17-18 Haziran tarihlerinde Vize gerçekleştireceklerini ifade etti. Vize’den Sredets ilçesine Sredets Belediye Başkanı İvan Javov’un misafiri olarak giden heyet proje açılışının ardından ekoloji laboratuvarında düzenlenen yürüyüşe katıldı.
      Programın ardından gazetemize açıklamada bulunan Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, “Belediyemiz ve Kardeş şehrimiz Bulgaristan Sredets Belediyesi ile karşılıklı yürüttüğümüz AB projesinin açılış törenine katılarak Ekolojik Laboratuvarlarının açılışı gerçekleştirildi. Ardından kardeş şehrimiz ile gerçekleştireceğimiz yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Programa Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Vecdi Gündoğdu’da katılarak bizleri mutlu etti” dedi.
     Sredets Belediye Başkanı İvan Javov’un misafiri olarak, “Ekolojik Laboratuvar” açılışına iştirak eden heyet ilçeye geri dönerken, 17 – 18 Haziran tarihlerinde Bulgaristan’dan gelecek olan Sredets Belediyesi ekibi de Vize’de yapılacak olan “Sokak sağlıklaştırması” projesi açılış törenine katılacak.- Nihat Demirel 
207 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN