• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çaldıkları malzemeleri yol kenarına bırakıp kaçtılar

21/05/2021

Çaldıkları malzemeleri yol kenarına bırakıp kaçtılar

     İlçemiz Evrenli Köyünde, 13 Mayıs 2021 günü saat 00.05 sıralarında bağ evinden hırsızlık yapan şüpheliler, bağ evi sahibinin takibi üzerine yakalandı.
     VİZE HABER- Edinilen bilgiye göre; Evrenli köyünde bulunan kendisine ait bağ evine kontrole giden A.A. adlı vatandaş, bağ evinde bulunan demir profil ve trapez sacların beyaz renkli bir araca yüklenerek köy meydanına doğru götürüldüğünü görünce durumu jandarma bildirdi. Bu sırada söz konusu aracı takip etmeyi de bırakmayan A.A. adlı vatandaş, şüphelilerin çaldıkları malzemeleri Evrenli köyü çıkışında bulunan yağ fabrikasının yanına bırakıp kaçtıklarını gördü.
     Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada, söz konusu aracın M.Ç. isimli şahsa ait olduğu belirlenirken, hırsızlıkta kullanılan aracın M.K. isimli şahsın bağ evinde terk edilmiş olarak bırakıldığı belirlendi.
      Hırsızlık olayı şüphelileri M.Ç. ve M.K. yakalanarak gözaltına alınırken, ifadelerinde A.A. adlı vatandaşın bağ evinden aldıkları 9 adet trapez saç ve 6 adet 6 metrelik demir profilleri araca yüklediklerini, kendilerini gören ve takip eden bir aracın olduğunu fark ettiklerinde çaldıkları saç ve profilleri yolun kenarında bırakarak yollarına devam ettiklerini belirttiler. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.- Nihat Demirel (Asayiş)
364 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
NECDET TEZCAN