• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize çevre yolu yapımı iptal mi?

07/05/2021

Vize çevre yolu yapımı iptal mi?

     NİHAT DEMİREL- Bugünlerde çevre yolu ile ilgili çok sayıda haber yapar olduk. Ancak bu defaki haberimiz bir iptal duyumu ile ilgili. Evet, başlıktan da anlaşılacağı gibi kısa süre içerisinde yapımına başlanması beklenen Vize Çevre yolu yapımı bir başka bahara kaldı gibi görünüyor.
     Aslında çevre yolları ile ilgili son günlerde oldukça hızlı yürütülen bir çalışma söz konusuydu. Zira Pınarhisar çevre yolunun tamamlanmasının hemen ardından Çakıllı beldesi çevre yolu çalışmalarına başlanması ve kısa sürede büyük bir yol alınması bizleri umutlandırmıştı.
     Ama dün gazetemiz haber merkezine ulaşan haber hiç de hoşnut kalınabileceği bir cinsten değil. Çünkü çalışmaların Çakıllı beldesi çevre yolu yapımının ardından ödenek yetersizliği nedeniyle durdurulacağı söylemi bizlerin umutlarını da kırdı. Finansal kaynakların yetersizliği ya da ödenek yetersizliği, her ne şekil söylenirse söylensin Vize çevre yolu yapımının askıya alınacağına işaret ettiği için umutları söndürüyor.
     İptal haberi inşallah doğru değildir! Zira haberi bizlere ulaştıran vatandaşımızın dediği gibi işin içinde siyaset var gibi görünecek. 2019 da Pınarhisar ana caddesi asfaltlanırken Vize unutuldu. 2020’de Çakıllı beldemizin ana caddesi asfaltlanırken Vize unutuldu. Pınarhisar çevre yolu yapılırken, Vize’den geçilip 2021 yılında Çakıllı çevre yolu yapımına başlandı. Şimdi İPTAL duyumu doğruysa, ana caddesi yıllardır çalışma bekleyen Vize’mizin, çevre yolu da bir süre daha bekleyecek anlamına geliyor.
     Duyum şeklinde gelen bu haberin ardından gazetemiz önümüzdeki günlerde sağlıklı habere de ulaşacaktır. Gelecek olan yeni haberleri de siz okuyucularımıza ileteceğiz. Sağlıcakla kalın.. 
171 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN