• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BAŞKAN ÖZALP; “CANER EVLADIMIZ BENİM İÇİN ŞEHİTTİR”

07/05/2021

BAŞKAN ÖZALP; “CANER EVLADIMIZ BENİM İÇİN ŞEHİTTİR”

     Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, vatani görevini yaparken vefat eden Sarmaşık ile ilgili yaptığı açıklamada; “Caner evladımız benim için şehittir” diyerek şunları söyledi;
     VİZE HABER- “Vize’mizden vatani görevini yapmak üzere sağlıklı bir şekilde askere uğurladığımız evladımız Caner Sarmaşık’ın ölüm haberiyle derinden sarsıldık. Sağlıklı bir biçimde gönderdiğimiz evladımız vatani görevini yaptığı esnada vefat ettiği için benim nazarımda şehittir.
     Ben Vizemizin Belediye Başkanıyım. Hiçbir mahallemden bir kimsenin saçının bir teline zarar gelmesini istemem. Caner evladımızın babası ve yakınlarıyla görüştüm. Kendilerinin evlatlarının ölümüyle ilgili bazı şüphelerinin olduğunu söylediler. Bizde çok kıymetli CHP Kırklareli Milletvekilimiz Vecdi Gündoğdu, İzmir Milletvekilimiz Özcan Purçu, Tekirdağ Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun, Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu ve Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Sinan Karaca Öztürk ile beraber evladımızın ailesini ziyaret ederek taziyelerimizi sunduk ve şüpheler ile ilgili her şeyin aydınlatılması için elimizden geleni yapacağımızı ailesine ilettik.
    Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Caner evladımızın babası Sadık Sarmaşık’ı telefon ile arayarak duyduğu derin üzüntüyü belirtti ve evladımız ile ilgili yaşanan adli ve idari tahkikatın takipçisi olacaklarını söyledi” dedi.
     Yine Vize Beledi Başkanlığı tarafından Caner Sarmaşık’ın Çınar Çeşme mezarlığındaki mezarının başına Bayrak direği dikilerek Türk Bayrağı asıldı.- Nihat Demirel
198 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN