• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

30/04/2021

Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

    Vize Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen “Düşlediğin 23 Nisan” konulu resim yarışmasında halk oylaması sonucu Melis Esmer birinciliği elde etti.
     VİZE HABER- Belediye tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Düşlediğin 23 Nisan” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Dün Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen törende ilk olarak halk oylamasında ilk 5 sırada yer alan öğrencileri kabul eden Başkan Ercan Özalp, öğrencilere hem hediyelerini, hem de plaketlerini takdim ederek başarılarından dolayı tebrik etti.
     Ödül töreninin ardından yarışmaya katılan tüm öğrencileri makamında kabul eden Belediye Başkanı Ercan Özalp, Covid-19 tedbirleri kapsamında küçük gruplar halinde görüştüğü yarışmacıları tebrik ederek hediyelerini verdi. Başkan Özalp, katılımlarından dolayı tüm öğrencilere ve ailelerine teşekkürlerini iletti.
     “DÜŞLEDİĞİM 23 NİSAN” konulu resim yarışmasında dereceye girerek ilk 5 sırada yer alan öğrencilerimiz ve okulları ise şöyle;
1. Melis ESMER -CUMHURİYET İLKOKULU 1-D SINIFI (YAŞ-7)
2.DERİN SU TETİK-CUMHURİYET İLKOKULU 1-C SINIFI (YAŞ-7)
3.MİRAY BADE SOY -ARİFE BEKİR UĞURLU İLKOKULU 2- A SINIFI (YAŞ-9)
4.AHMET ERDOĞAN-CUMHURİYET İLKOKULU 4-C SINIFI (YAŞ-9)
5.İSTANBUL SAĞLAM-ÇAKILLI ORTAOKULU 6-A SINIFI (YAŞ-11)
72 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN