• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Çakıllı’ya Bilişim Sınıfı

16/04/2021

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Çakıllı’ya Bilişim Sınıfı

     İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), nitelikli eğitim'e destek verme vizyonu ile hazırladığı proje kapsamında Çakıllı İlk/ortaokuluna bilişim sınıfı kurdu.
     VİZE HABER- İstanbul Gelişim Üniversitesi “Ekolojik, Ekonomik ve Sosyal Sürdürülebilirlik” bakış açısıyla hem kısıtlı imkânlara sahip köy okullarında öğrenim gören öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliğine destek vermek hem de gelecek nesillere sürdürülebilir bir çevre bırakmak adına yola çıktıkları proje kapsamında Çakıllı İlk ve Ortaokulu ile Üsküp Ortaokulu’na bilişim sınıfı kurdu. Her iki okul için hazırlanan 30 adet bilgisayar yenilenerek tekrar kullanıma kazandırılırken, 15 adet tablet ise İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin iş birliği kurduğu firmalar tarafından bağışlandı.
     Proje kapsamında ilk durak olarak Çakıllı İlk ve Ortaokuluna gelen ekip, kurulan bilişim sınıfının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta ilçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve Okul Müdürü Caner Derin birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmalarda, sosyal sorumluluk projeleriyle yapılan yardımların köy okullarında eğitim alan çocukların eğitimi için anlam ve öneminden bahsedilirken, İstanbul Gelişim Üniversitesine teşekkür edildi.
      Programın son bölümünde ise Kaymakam Tuncer tarafından Öğretim Üyesi Güfte Caner Akın ve Dr. Öğretim Üyesi Aslıhan Güzin Selçuk’a plaket verilerek bilişim sınıfının açılışı gerçekleştirildi.- Nihat Demirel
284 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
NECDET TEZCAN