• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye’den “Düşlediğin 23 Nisan” Resim yarışması

16/04/2021

Belediye’den “Düşlediğin 23 Nisan” Resim yarışması

     Vize Belediyesi, önümüzdeki hafta Cuma günü kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde “Düşlediğin 23 Nisan” konulu resim yarışması düzenledi.
     VİZE HABER- Belediye, 7-14 yaş arası çocukların katılabileceği renkli bir 23 Nisan yarışması düzenliyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle okulların kapalı olduğu döneme denk gelecek olan 23 Nisan bayramında çocukların bayram coşkusunu bir nebzede olsa yaşamaları amacıyla düzenlenen yarışmada resimleri pastel boya ile yapılacak.
     Yarışmada dereceye girecek öğrencileri ise birbirinden değerli ödüller bekliyor. Birinciliği elde edecek öğrencinin tablet bilgisayar ile ödüllendirileceği yarışmada, ikinci olacak olan öğrenciye bisiklet, üçüncü olacak olan öğrenciye scoter, dördüncü olacak öğrenciye kulaklık ve beşinci olacak öğrenciye ise bisiklet eldiveni ile kaskı hediye edilecek.
     Pastel Boya ile yapılacak olan “Düşlediğin 23 Nisan” resim yarışmasına başvurular başladı! Yarışmaya katılmak isteyenler 21 Nisan 2021 tarihine kadar Vize Belediyesi Halkla İlişkiler Birimine yaptıkları resimleri teslim ederek başvurularını yapabilecek.- Sevil Demirel
 
282 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN