• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Halk Eğitim Kursları Seferberliği başladı

26/03/2021

Halk Eğitim Kursları Seferberliği başladı

     Vize Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni açılacak kursların yaygınlaştırılması amacıyla alan taramaları yapılıyor. Köy köy gezen ekipler halkın katılımını sağlamayı amaçlıyor.
     VİZE HABER- "Vize ve Köyleri İçin Halk Eğitim Kursları Projesi" kapsamında köy köy dolaşan ekipler alan taramaları yapıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar koordinesinde başlayan, Şube Müdürü Aydın Kocaman, Anaokulu Müdürü Nermin Öztürk ve Halk Eğitim Müdür Yardımcıları Hakkı Demircanlı ile Ümit Atmaca'nın saha ve alan taramasıyla devam eden "Vize ve Köyleri İçin Halk Eğitim Kursları Projesi" tüm hızıyla devam ediyor. Proje ekibi köy köy ziyaretler gerçekleştirerek halk eğitim kurslarına halkımızın katılımı için tanıtım çalışmaları gerçekleştiriyor.
     Toplamda 25 ayrı kategoride açılması planlanan Halk Eğitim Kursları seferberliği ile ilgili açıklamada bulunan Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Dündar:
     "Halkımızın ihtiyaç duyabileceği türdeki kurslarımızı ilçemizdeki tüm beldelerimizde ve köylerimizde faaliyete geçiriyoruz. İsteğimiz tüm halkımızın bu kurslardan ilgi ve yetenekleri doğrultusunda faydalanabilmesi. Başlattığımız bu seferberliğe tüm halkımızı davet ediyoruz." dedi.- Nihat Demirel
 
202 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN