• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kavşak çalışmaları başladı

19/03/2021

Kavşak çalışmaları başladı

Kavşak çalışmaları başladı
     Yapıldığı günden itibaren Vize’yi adeta ortadan ikiye ayıran Mahmut Erbil caddesindeki bölünmüş yolda kavşak açma çalışmaları başladı.
     VİZE HABER- İlçemiz Orduevi kavşağından başlayarak Hasbuğa kavşağına kadar olan ve 2015 yılında karayolları ağına dahil olan Mahmut Erbil Caddesinde oluşturulan bölünmüş yol nedeniyle yaşanan sıkıntılar önümüzdeki hafta başından itibaren son bulacak. Vizeli’ler tarafından merakla beklenen kavşak için belediye ekipleri çalışmalara başladılar.
     İlk etapta Zübeyde Hanım Caddesinin tören alanı tarafındaki girişinde genişletme çalışmaları yapan ekipler, döner kavşağa imkan sağlanabilmesi amacıyla yapılan çalışmanın ardından ortadaki refüjü açarak kavşak çalışmaları yapacaklar. Ardından  ise Zübeyde Hanım Caddesinin her iki girişinde kısa mesafeli orta refüj oluşturularak yol karşılıklı geçiş ve dönüşler için yeniden trafiğe açılacak.
BAŞKAN ÖZALP: “ SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ KAVŞAKLARI DÜZENLİYORUZ”
     Kavşak çalışmaları ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, “Orduevi kavşağından başlayarak Hasbuğa kavşağına kadar olan 550 metrelik bölünmüş yolu söz verdiğimiz gibi iki yerden açıyoruz” diyerek şunları söyledi;
     “Halkımızın yoğun isteği nedeniyle seçim döneminde vermiş olduğumuz sözlerden bir tanesi de kentimizi ortadan ikiye ayıran bu yolda gerekli düzenlemeleri yapmaktı. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden itibaren bu yönde çalışmalarımızı sürdürdük. Kısa süre öncede yolun bakım, onarım ve denetimi belediyemize verildi. Böylelikle yolda istediğimiz tasarrufu yapabilecek konuma geldik. İlk etapta yolun her iki tarafındaki okullara, sağlık kuruluşlarına ve hatta esnafımıza dahi ulaşmak için uzunca bir yol kat etmek zorunda kalan vatandaşlarımız için yolu iki ayrı noktadan trafiğe açıyoruz. Bu açmaların ilkini yapmak için bu hafta Zübeyde Hanım Caddesi bölümünde başladık. Bir kaç gün içerisinde burada yaptığımız çalışmaları tamamlayarak 5 no’lu cadde kesişimin de yapacağımız kavşak çalışmalarına başlayacağız. Doğalgaz çalışmalarının ardından gerekirse yolun ortasında bulunan elektrik direklerini tekrar kaldırımlara alarak orta refüjü tamamen de kaldırabiliriz” dedi.- Nihat Demirel”
204 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN