• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Minsolmaz’dan Vize ve Çakıllı’ya ziyaret

26/02/2021

Minsolmaz’dan Vize ve Çakıllı’ya ziyaret

     Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Pazartesi günü ilçemize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
     VİZE HABER- Beraberindeki Ak Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte ilk olarak ilçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer’i makamında ziyaret eden Milletvekili Minsolmaz, ilçede devam eden çalışmalar ve başlayacak olan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Vize METAL Okulu İnşaat alanı ziyaret edildi.
     AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın Vize ziyareti sırasından bir diğer durağı ise Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şantiye alanı oldu. Ziyarette çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Milletvekili Minsolmaz, eğitim yatırımlarına önem verdiklerini belirtti. Minsolmaz, gençlerin modern, teknik eğitimlerini daha rahat ve konforlu bir şekilde eğitim alabilmeleri için çalıştıklarını da sözlerine eklerken, gençlere yönelik yapılan yatırımların ülke geleceğini de olumlu etkileyeceğini dile getirdi.
Çakıllı Sanayi Alanı incelendi
     Vize’deki temaslarının ardından beraberindekilerle birlikte Çakıllı Beldesi geçen Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Çakıllı’da yapılan yatırımları yerinde inceledi.
     Çakıllı Beldesinde ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Minsolmaz ve Vize İlçe Başkanı Aydın, ardından Çakıllı beldesinde bulunan eski askeriye arazisinde hayata geçirilecek olan sanayi alanında incelemelerde bulundular.
      Konuyla ilgili burada bir açıklama yapan Milletvekili Minsolmaz “Sanayi imar planları, ÇŞB – İller Bankası tarafından tamamlandı. Çakıllı Sanayi Alanında yapılacak fabrikalar Vize başta olmak üzere tüm bölgenin üretim ve istihdamına katkıda bulunacak. Çakıllı Çevre Yolu da, Pınarhisar – Vize – Saray Yolu kapsamında inşaa edilecek ve hizmete alınacak inşallah. Gönüllere köprüler kurarak, tüm beldelerimizde Durmak yok yola devam. Her şey birlik ve beraberlik ile gelişen Yeni Vize İçin” dedi.- Nihat Demirel
 
226 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN