• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KAR VE TİPİ YOLLARDA ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ

19/02/2021

KAR VE TİPİ YOLLARDA ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ

     Pazar ve pazartesi günleri tipi şeklinde yağan yoğun kar yağışı, şehirlerarası yollar ile köy yollarını zaman zaman ulaşıma kapattı.

     VİZE HABER- Yaklaşık bir hafta öncesinden meteoroloji yetkililerinin uyarıları ile hazırlandığımız yoğun kar yağışı yapılan tüm hazırlıklara rağmen adeta ezdi geçti. Vize – Saray karayolu saatlerce ulaşıma kapandı. Çakıllı belediye ekipleri yolda kalan araçların kurtarılması amacıyla aralıksız çalıştı. Pazar gününden itibaren ilçemize bağlı 16 köy yolu ulaşıma kapandı. Birçok araç yoldan çıkarken, bazı araçlar kar birikintilerine takıldı.

     Karla beraber gelen tipi nedeniyle Jandarma, Emniyet, Özel İdare, Karayolları ve Belediyeler harekete geçti. İlçe Kaymakamımız Elif Canan Tuncer’de, yolları açık tutulması ve ihtiyacı olan vatandaşlara yardım amacıyla ekiplerle birlikte yol açma çalışmalarını yakından takip etti.

     Kırkları genelinde ulaşıma kapanan 44 köy yolu Kırklareli İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım hizmetleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yeniden ulaşıma açıldı. Kar nedeniyle ulaşılamayan 44 köyden 9’u Kırklareli Merkez'e, 13'ü Demirköy'e, 5'l Kofçaz’a, 16'sı Vize'ye bağlı köylerden oluştu.- Nihat Demirel

264 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN