• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Direksiyon sınavları artık Vize’de yapılacak

12/02/2021

İlçemizde açılan Özel Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları nedeniyle direksiyon sınavları için artık Kırklareli il merkezine gitmeye gerek kalmadı. Direksiyon sınavları artık Vize’de yapılacak.

     VİZE HABER- Uzun yıllardır ehliyet alabilmek için gerekli olan sınavlar için Kırklareli’ne gitmek zorunda kalan Vizeli’ler, yeni sürücü kurslarının açılmasının ardından bu sıkıntıdan kurtuldular. Hafta içerisinde Vize’ye gelen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kerim Sanık, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar ve Şube Müdürü Aydın Kocaman ile birlikte Direksiyon Sınavları için hazırlanmış olan parkurlarda incelemelerde bulundular.
     İncelemeleri sırasında otogar mevkiinden başlayarak Kömürköy yolunu takiple Kaymazlar otel arkasındaki yoldan devam eden parkuru dolaşan heyet, ardından Arife Bekir Uğurlu İlkokulu bahçesinde oluşturulan motosiklet parkurunda incelemelerde bulundular. Yapılan incelemenin ardından parkurlar sınavlar için uygun bulunurken, gerekli onay verildi. Böylelikle artık Vize’de ehliyet almak isteyen vatandaşlar bu parkurlarda direksiyon sınavına katılabilecekler.- Nihat Demirel
381 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN