• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye ücretlerine bu yıl zam yok

12/02/2021

Vize Belediyesi, her yıl düzenli olarak arttırılan belediye ücretlerine pandemi nedeniyle bu yıl zam yapmama kararı aldı.

     VİZE HABER- Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, belediye Meclisinin aldığı karar neticesinde içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden dolayı 2021 yılında su ücretleri başta olmak üzere tüm harç ve vergilere bu yıl zam yapılmayacağını belirtti. Açıklamasında, pandemi nedeniyle günden güne artan geçim sıkıntısına dikkat çeken Başkan Özalp; “Böyle bir ortamda vatandaşlarımızın sırtına bir de su ücreti zammı gibi bir yük eklemek istemedik. Bu nedenle bölgemizde suyu en uygun fiyatlarla vatandaşlarına ulaştıran belediyemiz bu yıl su ile birlikte tüm belediye ücretlerine de zam yapmama kararı almıştır. İlçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
     İlçemizde vatandaşlarımız 37 lira ücret ödeyerek 10 ton su alabiliyorlar. Peki, bu ücret diğer belediyelerde ne kadar? Gazetemizin yaptığı araştırmada ulaştığı bilgilere göre; Aynı miktardaki su Pınarhisar ilçesinde 59 lira, Babaeski’de 81 lira, Lüleburgaz’da 84 lira ve Saray ilçesinde ise 107 liradan alınabiliyor.- Nihat Demirel 
194 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN