• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatına başlandı

12/02/2021

36 yıllık kullanımın ardından yıkımı gerçekleştirilen Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine (METAL) yeni bina yapımı için inşaat çalışmaları başladı.

     VİZE HABER- 2018 yılı başında gerekli deprem analizlerini yapıldıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıkım onayı verilen ve tüm binaların boşaltılmasının ardından yıkılan Vize Metal okulu, aradan geçen 3 yılın ardından geçtiğimiz hafta başında başlatılan hafriyat çalışmaları ile yeniden yapılmaya başlandı.
      Okul inşaatında çalışmaların başlamasının ardından okul arazisini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Kerim Sanık, Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar, Şube Müdürü Aydın Kocaman ve Okul Müdürü Özkan Kahveci, çalışmalara başlayan TEKFEM Yapı Ticaret A.Ş. yetkilileri ile görüşerek inşaat alanında incelemede bulundular.
     Yer tesliminin ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan Tekfem şirketi, 18 derslik ve 4 atölyeden oluşacak olan Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaat çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.- Nihat Demirel
 
193 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN