• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Uyuşturucu kullanımı giderek artıyor

29/01/2021

Kıyıköy beldesine özellikle tatil için gelen vatandaşların araçlarında yapılan kontrollerde tespit edilen uyuşturucu sayısı her geçen gün artıyor.

     VİZE HABER- Jandarma devriyesi tarafından kontrollerde hemen hemen her hafta çok sayıda araçta uyuşturucu madde ele geçirilirken, uyuşturucu kullanan vatandaşların sokağa çıkma yasağını da ihlal etmeleri şaşkınlık yaratıyor.

     VİZE HABER- Edinilen bilgilere göre; Kıyıköy Beldesinde, 24 Ocak 2021 günü saat 21.55 sıralarında devriyeye çıkan jandarma ekipleri, sokağa çıkma yasağını ihlal eden sürücülüğünü E.Ö. adlı vatandaşın yaptığı aracı durdurdu. Sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan S.U. adlı vatandaşı araçtan indiren jandarma ekipleri, S.U. adlı yolcunun araçtan inerken elindeki çorabı attığını belirledi.

     Yapılan kontrolde çorap içerisinde 37 gr bonzai maddesi ele geçirilirken, şahıslar uyuşturucu maddeyi Tekirdağ İli Çorlu ilçesinden aldıklarını belirttiler. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilirken, haklarında sokağa çıkma yasağını ihlal ve maske takmamaktan 8 bin 100 lira para cezası uygulandı.- Nihat Demirel (Asayiş)

223 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN