• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

“Hoş geldin Bebek” Projesi kaldığı yerden devam

29/01/2021

Vize Belediyesi tarafından başlatılan ancak pandemi dolayısıyla ara verilen ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi yeniden başlatıldı.

      VİZE HABER- Proje kapsamında yeni doğan bebek aileleri sosyal mesafe kurallarına uyularak ziyaret edilip hediyeleri takdim ediliyor. Projeyi yürüten ekip, Belediye Başkanı Ercan Özalp’in, bebekler için sağlıklı ve uzun bir yaşam dileği ile ailelere selamları iletiliyor. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Vize Belediyesi’ne teşekkür ediyorlar.
     Hoş geldin bebek projesi ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Özalp; “Vize Belediyesi olarak ilçemizde yaşanan özel ve anlamlı günlerde halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Mutlulukta, kederli günde, hastalıkta, sağlıkta imkanlarımız doğrultusunda elimizden geldiğince ailelerimizin yanındayız. Biz birlikte güçlüyüz. Vizemiz için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz” dedi.
     Proje ekibi, 2020 yılında doğan tüm bebeklerin hediyelerini programlı bir şekilde evlerinde takdim edecek.- Nihat Demirel
246 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN