• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize İlçe Milli Eğitim “eSafety Label” Etiketi Kazandı

29/01/2021

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, AR-GE birimi çalışmaları kapsamında güvenli okul etiketi anlamına gelen "eSafety Label" etiketini almaya hak kazandı.

     VİZE HABER- İnternet güvenliği ve bilinçli internet kullanımına yönelik çalışmalarını devam ettiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçemiz Vize Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Veysel Sağlam'ın da katkılarıyla almaya hak kazandığı “eSafety Label” etiketinin ardından "Her Okula eSafety Label" projesini de başlattı.
     Peki nedir bu eSafety Label; Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor. Uzaktan Eğitim süreciyle birlikte hayatımızda daha fazla yer bulmaya başlayan teknolojiyi doğru kullanmada önemli bir yer tutan Bilinçli İnternet Kullanımı eSafety Label etiketiyle birlikte daha çok anlam kazanıyor. Bu kapsamda Vize’deki okullarımız bilinçli internet kullanımına dair öğrenci ve velilerimize yönelik seminerler, broşürler, video içerik paylaşımları gerçekleştiriyor ve gerçekleştirmeye de devam edecekler.- Sevil Demirel
206 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
NECDET TEZCAN