• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Köydes’ten Kışlacık ve Kızılağaç köylerine içme suyu çalışması

21/01/2021

Kışlacık köyü içme suyu depo onarımı ve Kızılağaç köyü içme suyu yeni sondaj bağlantısı yapım işi ihalesinde kazanan firmaya yer teslimi yapıldı.

     VİZE HABER- Vize Kaymakamlığı, Vize ilçesine ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği tarafından KÖYDES ek programı kapsamında ihale edilen Kışlacık köyü içme suyu depo onarımı ve Kızılağaç köyü içme suyu yeni sondaj bağlantısı yapım işi ihalesini alan Karya İnşaat grubu kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacak. İhale kapsamında Kışlacık köyüne 100 m3’lük gömme su deposu bakım onarımı ve Kızılağaç köyünde ise özellikle yaz aylarında içme suyunun yetersiz kalması nedeniyle yeni yapılan sondaj ile bulunan suyun içme suyu hattına bağlanması amacıyla hat döşemesi, elektrik tesisatı ve terfi binası yapılacak.
     Geçtiğimiz hafta içerisinde ihaleyi alan firmaya yer teslim yapılırken, hava şartları elverdiği ölçüde çalışmaların yaklaşık 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.
     Yine KÖYDES ek programı kapsamında Sergen köyüne polietilen su boruları alındı. Alınan 5000 metre su borusu ve bağlantı elemanları ile köy muhtarlığı tarafından köye yeni bir kaynaktan içme suyu taşınması sağlanacak.- Nihat Demirel
182 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN