• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Gelecek Partisi İl Başkanı Mehmet Yıldız oldu

15/01/2021

Yaklaşık 20 yıldır Vize’de ticaret işiyle uğraşan Mehmet Yıldız, Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanlığına atandı.

     VİZE HABER- Vize’de bir dönem Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve ardından da bir dönem Ak Parti Vize İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Yıldız, 2016 yılında ara verdiği siyasete Gelecek Partisi ile geri döndü. 2019 yılında partinin kuruluşunun ardından görev alan Yıldız, geçtiğimiz günlerde ise Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından Kırklareli İl Başkanlığı görevine atandı.
     Hafta başında gazetemizi ziyaret eden ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlatan Mehmet Yıldız, Gelecek Partisinin Kırklareli İl başkanlığı olarak şu sıralar ilçe kongrelerini yaptıklarını kısa süre içerisinde de il kongresini yapacaklarını ifade etti. Ziyaretinde partisine dair açıklamalarda da bulunan Yıldız şunları söyledi; 
     “Kısa bir süre önce Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kurmuş olduğu gelecek partisi olarak, ülkemizin ve bölgemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Ayrıştırmak için değil birleştirmek için geliyoruz. Dünya tarihinde ülkelerini yönetemeyen yöneticiler, buna çözümü halkı ayrıştırıp birbirine düşman etmekte buluyorlar. Bugün ülkeyi iyi yönetemeyen iktidar da ülkeyi birleştirip refah içinde yönetmek yerine ayrıştırmaktadır. Türkiye cumhuriyetinde vatandaşların gelecek kaygısına düştüğü gün Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde gelecek partisi kurulmuştur. Özellikle son dört yıldan beri ülkemizde vatandaşlar geleceğinden kaygı duymaya başladı. Bu dönemde kurulan partimiz gelecek partisi vatandaşlarımızın ekonomik sağlık ve eğitim yönünde kaygı duymayacağı bir ortam sağlamayı hedeflemektedir. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi savunan partimiz göreve geldiği zaman ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntılar tamamen sona erecek. Halk birbirinin alt ve üst kimliğini sormak yerine birbirine ‘bir derdin, bir sıkıntın var mı’ diye sorup tek yumruk olacak. En önemlisi de Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan vatandaşlarımızın hiç birisi gelecek kaygısı ile yurt dışına yerleşmeyi düşünmeyecek. Gelecek kaygısı duymamak için gelecek partisinde buluşalım” dedi.
193 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN