• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bakan Yardımcıları Kırklareli’ne geldi

15/01/2021

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut ÖZER ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE 11 Ocak 2021 Pazartesi günü Kırklareli’ni ziyaret ettiler.

     VİZE HABER- Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE Valimiz Osman BİLGİN' i Valilik Makamında ziyaret ederek, ilimizdeki yatırım ve çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular. Ziyaret sonrası Sanayi yatırımları ile ilgili Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal BAHÇIVAN ve yetkililerinin katılımıyla Valilik Atatürk Toplantı Salonunda istişarede bulunuldu.
     Daha sonra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in de katılımıyla, ülkemizde sektörünün öncü firmalarından olan Lüleburgaz İlçemizde faaliyet gösteren Bahçıvan Gıda fabrikası gezilirken, bir diğer ziyaret ise Lüleburgaz Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yapıldı.
VİZE’DE ÖZEL ORGANİZE SANAYİ ZİYARET EDİLDİ
     Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut ÖZER gerçekleştirdiği okul ziyaretinin ardından Kırklareli’nden ayrılırken, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE ise Vali Osman BİLGİN, Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ ve beraberindekilerle birlikte Vize’ye geldi. Vize’de yapımı devam eden Pagder-Aslan Plastikçiler İhtisas Özel Organize Sanayi Bölgesini dolaşan ve incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE daha sonra Kırklareli’nden ayrıldı.- Nihat Demirel
 
204 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN