• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Okullar Bayrak töreni ile canlandı

15/01/2021

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklaması sonrası Pazartesi günü 81 ilde olduğu gibi ilçemizde de bayrak törenleri gerçekleştirildi.

     VİZE HABER- Covid-19 salgını nedeniyle aylardır kapalı olan okullar, düzenlenen bayrak törenleri ile canlandı. Her birimizin hayatında özel hatıraları olan ancak salgın nedeniyle okulların kapalı olmasından dolayı düzenlenemeyen bayrak törenleri, pazartesi günü bir anlıkta olsa okullara yeniden ses getirdi.
     İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yılı nedeniyle salgından dolayı kapalı olan okullarda sosyal mesafe kurallarına uyularak bayrak törenleri düzenlendi. İlçemizde Arife Bekir Uğurlu İlkokulunda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar, Şube Müdürü Aydın Kocaman ve okul idarecileri ile öğretmenler katıldı. Pazartesi günü sabah saat 10.00’da düzenlenen ve Türk bayrağının göndere çekilmesi sonrası söylenen İstiklal Marşı'na okula yakın konumda olan vatandaşlarda eşlik etti.
MİNİKLERDE iSTİKLAL MARŞI TÖRENİNDEYDİ
      11 Ocak 2021 Pazartesi günü 81 il genelinde saat 10.00'da düzenlenen bayrak töreni ve eşliğinde söylenen İstiklal Marşı’na, Vize Anaokulunda okuyan minik öğrencilerde eşlik etti.
      Okul yöneticileri, öğretmenler ve görevli personel eşliğinde düzenlenen ve okul bahçesinde gerçekleştirilen törene çevre esnafı, balkonlardan veli ve öğrenciler de katıldı. Aynı anda Hasbuğa’da bulunan Mobil sınıfta da bayrak töreni düzenlendi.- Özlem Sezen
184 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN