• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı beldesinde kapalı iş yerleri vergi ödemeyecek

08/01/2021

Aylardır devam eden koronavirüs Covid-19 salgını nedeniyle kapalı olan işyerlerine Çakıllı belediyesinden müjdeli haber geldi.

     VİZE HABER- Çakıllı Belediyesi 05.01.2021 günü yapılan meclis toplantısında salgın nedeniyle uzun süredir kapalı olan işyerlerine destek konusunu gündeme aldı. Toplantıdan kapalı olan iş yerlerine vergi muafiyeti çıkarken, belediyeye ait kapalı işyerlerinin kiralarının alınmaması da kararlaştırıldı.
      Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram; Esnafımızın ekmek kapılarını besmeleyle açıp bereketli kazançlar elde edeceği günleri hasretle bekliyoruz. Bu nedenle salgın nedeniyle kapalı olan işyerlerine ne tür destek verebileceğimizi meclis toplantımızda görüştük. Toplantıda, mülkiyeti Belediyemize ait kapalı iş yerlerinin kiraları ile tüm kapalı iş yerlerinin açılacakları güne kadar vergilerden muaf tutulması kararı oy birliği ile alındı.
     Yine bu vesileyle belediyemize yeni aldığımız yol süpürme aracının da hayırlı olmasını diliyorum. Aralık ayının son günü hibe olarak aldığımız araç beldemize ulaşmış ve hizmete başlamıştır. Bizlerde yeni yıla hiç sevemediğimiz 2020 yılını süpürerek girdik” dedi.- Sevil Demirel
 
209 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN